Dita 64

Hyr

Rregjistrohu

Top countries by productivity for the last 30 days

Finland

5 405.81

Spain

1 292.91

Albania

978.11

Burkina Faso

791.87

Ukraine

535.98

Poland

447.40

Honduras

405.44

India

366.95

Saudi Arabia

354.92

Mexico

320.29

Top countries that can make daily the most damage.

Finland

18 004.16

Spain

6 347.63

Iraq

3 146.87

United States

2 780.77

Albania

2 364.92

Burkina Faso

2 096.78

India

2 016.02

Poland

2 005.49

Brazil

1 688.51

Morocco

1 639.43

Top countries with the most regions.

Poland

62

Russia

55

Ukraine

46

Finland

44

China

39

United States

36

Mexico

33

India

32

Morocco

29

Sudan

29

Rreth lojës

vMundus - është një lojë multiplayer strategjike falas e bazuar në browser. Loja është e bazuar në ekonominë dhe politikën e jetës reale. Për të ndërtuar kompani të reja, vendi infrastruktura, kërko teknologji të reja ose pushto vende të reja, në fillim ty do të duhet të nxjerrësh resourse dhe të prodhosh produkte të dobishme prej tyre. Sa më shumë resourse vendi jot kontrollon, aq më i fortë është. Në këtë lojë ti je bossi i njerëzve të tu, ti mund ti stërvisësh ato dhe ti dërgosh në luftë ose të punosh në kompanitë tua ose të lojtarve të tjerë ,organizo luftëra rezistence në vende të tjera ose zbulo vendin tënd nga pushtuesit. Ti mund të organizosh ose ti bashkohesh unioneve, të krijosh sistemin tënd ekonomik dhe shumë të tjera. Bashkohu me ne sot!

Screenshot të lojës